top of page
Male massage Amsterdam

Massage aan huis

Ontspannen in een vertrouwde omgeving, op een tijdstip dat jou het best uitkomt, en zonder verdere zorgen. Voor alles wordt gezorgd: een professionele massagetafel, schone handdoeken, diverse natuurlijke oliën en eventueel muziek.

 

Je kunt kiezen voor een ontspannende massage na een dag hard werken, een deep tissue massage voor de gespannen spieren, of een helende en ontspannende Lomi Lomi massage. Welke vorm je ook kiest, je zult snel de positieve effecten van massage voelen. De doorbloeding van huid en spieren wordt verbeterd, waardoor de zuurstoftoevoer toeneemt en afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Dit zorgt ervoor dat spieren minder gespannen zijn. Daarnaast werkt een massage stressverminderend en zorgt het voor een lagere bloeddruk.

Een ontspannende massage houdt in dat de druk over het algemeen wat minder intens is, er meer wordt gewerkt met strijkingen en knedingen om spieren en geest in een ontspannen staat te brengen.

Deep tissue massage werkt dieper in op de spieren en het bindweefsel. Door meer druk uit te oefenen,onder andere met de onderarmen en elleboog, kan chronische spierspanning in bijvoorbeeld schouders of onderrug worden verlicht. Ideaal als je veel sport of door thuiswerken verkrampte schouder- en nekspieren hebt.

Een combinatie van ontspannende en deep tissue massage kan natuurlijk ook. Krachtig waar het moet en minder intens waar het kan. Hierbij laat ik me vooral leiden door mijn intuïtie en wat ik voel tijdens de massage. Daardoor kan het zijn dat ik wat meer tijd aan een bepaald lichaamsdeel besteed als ik merk dat dat nodig is. Ik streef er echter wel naar om tijdens de massage het hele lichaam te behandelen. Omdat dit prettig is en omdat het masseren van verschillende lichaamsdelen effect heeft op het hele lichaam. Hierdoor raakt het lichaam in een betere balans

Lomi Lomi massage is een Hawaiiaanse massagetechniek. De harmonieuze en ritmische massage zorgt voor een diepe ontspanning en brengt het lichaam weer in zijn eigen natuurlijke ritme. Het opheffen van spanningsblokkades zorgt voor het stromen van lichaamsenergie en herstelt de vitaliteit. Er wordt gewerkt met lange strijkingen over het hele lichaam, in een vloeiende beweging zoals de golven van de oceaan.

Een massage wordt uitgevoerd in een sfeer van vertrouwen en wederzijds respect. Iemand in je huis toelaten kan een hele stap zijn, daar ben ik mij van bewust. Daarom zal ik er alles aan doen om de massage op respectvolle wijze uit te voeren, op een manier waar jij je prettig bij voelt. Ik sta open voor jouw wensen, en zal mijn massage daaraan aanpassen.

Een afspraak maken of meer informatie krijgen gaat het makkelijkst via WhatsApp of email.

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • flag
bottom of page